Over ons

Wan van Overveld
Wan van Overveld is oprichter van Van Overveld HR. Na zijn studie organisatie- en sociale psychologie heeft hij gewerkt als assessment psycholoog, recruiter, organisatie-adviseur en HR Manager (vast en interim). Sinds 1998 is Wan actief als accountmanager voor HR interimopdrachten.
Van 1995 tot 2000 werkte hij bij Berenschot waar hij de business unit voor HR-interimmanagement heeft opgericht. In een joint venture met Hay Group was hij vervolgens medeoprichter en directeur van Hay Interim. De samenwerking met Hay Group is gebleven.

Frits Boogaarts
Frits Boogaarts is partner bij Van Overveld HR. Hiervoor was hij directeur van Karssen & Boogaarts. Hij heeft als HR manager en organisatie- en klinisch psycholoog ruime ervaring met profit-, overheids- en non-profitorganisaties. Voor hij in dienst trad bij Karssen Assessments was hij zes jaar werkzaam binnen Ernst & Young Van der Giessen. Van 1987 tot 1997 was Frits verbonden aan Bureau Berenschot. Naast assessment, selectie, coaching en loopbaanbegeleiding heeft hij zich gespecialiseerd in de advisering omtrent de plaats van de medewerker in de organisatie. Hij heeft een ruime ervaring met het opzetten en implementeren van competentie management, development centers in het kader van management development en recruitment.