HR Intermediair

HR Interim
Van Overveld HR voert interimopdrachten uit met HR professionals met minimaal tien jaar werkervaring. Wij zijn sinds 1995 actief in het HR interimvak. In die jaren is een groot en hecht netwerk opgebouwd van zelfstandige interim managers, allrounders en specialisten, adviseurs en managers. Mensen met daadkracht, betrokkenheid en verstand van zaken. We kennen iedereen persoonlijk en met de meesten hebben we inmiddels ruime werkervaring opgebouwd.
Of het nou om een vervangingsvraag gaat, een implementatietraject of om een zware veranderopdracht, wij gaan voor resultaat. Met een interim manager van Van Overveld HR bereikt u met een tijdelijke inzet een blijvend resultaat.

HR Search
We zijn vele jaren actief in het werven en selecteren van kandidaten. Toch blijft een succesvolle searchprocedure een bijzondere ervaring. Een proces van communicatie, afstemming en interactie met de opdrachtgever. Een zorgvuldige zoektocht naar kandidaten gecombineerd met een gedegen selectieproces. En tenslotte een evenwicht vinden in wat een organisatie verwacht en wat een kandidaat zoekt.
Met liefde voor het vak, met toewijding, met hard werken en soms met een beetje geluk werken wij aan het vervullen van onze opdrachten. Met veel plezier. Dit heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, onze kandidaten en ons netwerk.

Werkwijze
Vacatures worden niet op onze site geplaatst. Hiervoor hebben wij bewust gekozen omdat wij vertrouwelijk werken op basis van executive search. Wij selecteren kandidaten via search in ons netwerk en onze database en, wanneer onze opdrachtgever dit toestaat, uiten onze vacatures via ons netwerk en social media.

Interimvragen worden eveneens niet gepubliceerd. Deze posities worden doorgaans ingevuld door onze HR professionals met wie we een langdurige samenwerking hebben.